Over  Tsjechië Travel Partners

Missie

Als dé Tsjechië-specialist zijn we een onmisbare schakel in een samenwerkingsverband rondom reizen naar en verblijven in Tsjechië. Wij zijn letterlijk en figuurlijk thuis in het land en streven ernaar iedereen kennis laten maken met het beste dat Tsjechië te bieden heeft.


Wij kunnen vakantiewoningen van de hoogste kwaliteit (vier en vijf sterren) bieden vanwege de korte lijnen tussen ons en de eigenaren. Vanzelfsprekend zijn we regelmatig zelf in het land en verder kennen we al onze accommodaties persoonlijk. Dat we de Tsjechische taal spreken, is daarbij een groot voordeel; zo kunnen we precies de topkwaliteit bieden waar we voor staan.


Wij beschouwen het als onze missie om iedereen die daarin geïnteresseerd is, kennis te laten maken met het geweldige land dat Tsjechië is. Hiertoe selecteren we allereerst de beste Tsjechische bedrijven waarvan we uit eigen ervaring weten dat ze een kwaliteitsproduct of -dienst bieden. Daarnaast steken we ook veel energie in het maken van aantrekkelijke prijsafspraken; op deze manier dragen we eraan bij dat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen om optimaal te genieten van al het moois dat Tsjechië te bieden heeft.

Onze Partners

Tsjechische partners

Onder onze Tsjechische partners rekenen wij diverse Bureaus voor Toerisme, waaronder CzechTourism en diverse regionale Tsjechische bureaus. Daarnaast werken wij in Tsjechië samen met diverse specialistische bedrijven.